Podcast cover

Podcast | Welk type Projector ben jij?

In deze podcast ga ik meer vertellen over de Projector en de 3 verschillende type Projectors. De ene Projector is de andere niet namelijk. De 3 types zitten net anders in elkaar en dit betekent ook andere eigenschappen en kenmerken. 

 

Laat ik vooropstellen dat je een Projector bent en blijft. Dit betekent dat je in ieder geval een ongedefinieerd sacraal centrum hebt en dat je geen directe connectie hebt tussen een motor centrum en je keel centrum. Op basis hiervan heeft elke Projector dezelfde rol en strategie heeft in het leven. 

Luister deze podcast om meer te horen over de 3 verschillende types. Leuk dat je luistert!

 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Expert & Coach. Ik leer jou wie je van nature bent zodat jij jouw ware potentieel gaat benutten. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn website (winkel) of stuur mij e-mail of appje.