Mooie ervaringen

Reviews

"Onlangs heb ik, na een Human Design rapport te hebben ontvangen en vervolgens een training te hebben gevolgd, mijn laatste één op één sessie met Virginia gehad. Ik ben erg blij dat ik deze stap(pen) heb genomen. Het heeft me heel veel (zelfinzicht, kennis en rust) gebracht; een mooi cadeau voor mezelf en een aanrader voor een ieder. Lieve Virginia, heel erg bedankt voor de fijne contactmomenten en leerzame sessies!"
Nur
"Deze week mijn Human Design Rapport ontvangen van Virginia. Ontzettend leuk om je eigen handleiding te hebben. Een feest van herkenning en meteen al wat dingen kunnen toepassen in de praktijk. Echt de moeite waard!"
desiree
"Via een van mijn vriendinnen ben ik in contact gekomen met Virginia. Virginia heeft voor mij een uitgebreid Human Design rapport opgesteld. Ook heb ik een individuele sessie gehad met nadere toelichting op mijn Human Design. Het rapport was erg uitgebreid met veel uitleg over Human Design en ook praktische tips en adviezen. Ook is Virginia snel met het opstellen van het rapport. Na het lezen van het rapport heb ik alles laten bezinken, maar ik wilde nog meer weten over mijn Human Design en hoe ik dit kon vormgeven in mijn dagelijks leven. Ik heb een afspraak gemaakt voor een individuele sessie bij haar op de praktijk. De sfeer in haar praktijk is erg warm en rustgevend. Mijn design werd in detail doorgenomen en ik kreeg volop gelegenheid voor het stellen van persoonlijke vragen. Virginia heeft me erg fijne tips gegeven hoe ik als startend zelfstandig ondernemer mijn business optimaal kan vormgeven vanuit mijn unieke design. Ik beveel Virginia van harte aan als je nog niet zoveel weet van Human Design en als je hier meer over wilt weten én op zoek bent naar praktische tips en adviezen."
Susanne
"Na een lange ingewikkelde periode privé en zakelijk werd het verlangen naar weer meer vanuit gevoel te leven ipv vanuit het hoofd groter en groter. Maar hoe? Ik werd enorm nieuwsgierig door de berichtgeving van Virginia over Human Design en voelde dat dit voor mij passend zou zijn. Toen ik mijn rapport las, was dit één grote herkenning. De gesprekken (en oefeningen) met Virginia hebben mij meer verdieping in het begrijpen van mijzelf gebracht die ik in de praktijk kon toepassen. Met als resultaat dat ik goed in mijn vel zit nu en dat dit zowel privé als zakelijk mooie resultaten heeft opgeleverd. Human Design heeft mij weer teruggebracht naar en inzichten gegeven in mijn basis/kern van zijn met als gevolg dat ik nog meer zelfvertrouwen heb en mag zijn wie ik ben. Het is een prachtig handvat om vanuit jouw eigen kracht jouw leven invulling te geven. 'Hell YES!' voor Virginia en Human Design!"
daphne
"Wat bof ik met mijn Human Design rapport. Ik vind veel dingen heel treffend! Zit momenteel in het dilemma om een switch te maken naar een nieuwe baan en daar helpt dit zeker ook bij; doen als het met m’n onderbuik goed voelt. Heb morgen weer een sollicitatiegesprek, dus daar extra op letten. Ook krijg ik bevestiging over m’n ontwikkelpunten; anderen blijven informeren over m’n plan, anders is de valkuil om voor anderen te snel te gaan en ook meer afwachten met een reactie ipv snel instappen. Gaaf om dat hier terug te zien; bevestiging voor mij dat dit dus aandacht vraagt. Mooi om te zien hoe je dit allemaal uitgewerkt hebt en inspirerend dat je zelf je passie naleeft en daarvoor hebt durven kiezen! Ik wil ook graag het Human Design rapport gaan aanvragen voor m’n dochtertje, ook al is ze nog klein. Lijkt me mooi om te lezen :)!"
judith
"Heb net mijn Human Design Rapport uitgebreid doorgenomen. Het is best veel dus ik ga het zeker nog een aantal keer lezen en het werkboek gebruiken. Het voelt in ieder geval goed. Ik heb op basis van mijn intuïtie gekozen om dit rapport bij je op te vragen en ben blij te merken dat ik dus al op de goede weg ben! Ik vind mijn rapport verhelderend. Het geeft duiding aan de verschillende kanten van mezelf waarbij ik in bepaalde situaties gewoon niet goed uit de verf kom, leeg loop of in een standje die ik niet leuk vind. Dit gaat dan bijvoorbeeld om intuïtie versus ratio, alleen versus samen en observeren versus deelnemen. Het geeft me rust om dit zo op papier te lezen, zo ben ik dus gewoon, daar kan ik niks aan doen en daar moet ik ook niet per se iets aan willen doen. Het rapport geeft me ook diverse concrete handvatten voor hoe ik het komende jaar dingen ga aan pakken (gebruik maken van mijn netwerk, wachten op uitnodiging, lang de lijn ipv in het spel). Ik ben dus helemaal blij met het rapport!"
marije
"Ontzettend bedankt voor mijn Human Design rapport! Ik ben er ontzettend blij mee en er staan voor mij hele waardevolle dingen in. Het is een plezier op te lezen en ook nog eens heel erg mooi voor het oog :-)"
kim
"Fantastisch coaching traject gehad bij Virginia. Veel geleerd over mijn eigen Human Design en hoe ik hierin het meeste kan leven. Virginia weet veel omtrent Human Design en kan de juiste vragen stellen om hierin te reflecteren en te verdiepen. Ik heb het gevoel meer te leven vanuit de flow, want ik geloof als je leeft volgens je Human Design dan gaan dingen vanzelf. Dat is de ontdekking die ik heb gedaan en daar ben ik Virginia dankbaar voor."
daphne
"Virginia weet je via het intrigerende Human Design principe een heel interessante kijk op jezelf te geven. Heel bijzonder en 'spot-on', een super handvat om mee (door) te ontwikkelen."
joëlle
"Ik heb bijna alles wel gedaan qua persoonlijke ontwikkeling. Coaching, workshops, retreats, cursussen etc. Allemaal heel leuk en waardevol, maar niks was zo concreet en mind blowing als het ontvangen van mijn Human Design rapport. Het is precies zoals Virginia vooraf zei; een unieke en persoonlijke gebruiksaanwijzing die van het ene op het andere moment mijn leven veranderde. Ik voelde mij zo gezien en helemaal begrepen. Elke keer dacht ik; ja dit ben ik! Zo ben ik! Dat geeft zoveel herkenning en daardoor heel veel rust. Alsof ik door het lezen van het rapport een goedkeuring kreeg om echt mezelf te zijn. Ook was het voor mij en mijn man enorm fijn om elkaar nog beter te leren kennen d.m.v. onze Human Designs. Dat gaf direct een verandering tussen ons op dagelijkse basis. Nu een paar maanden erna merk ik nog steeds dagelijks verschil in mijn leven. De manier waarop ik keuzes maak, de manier hoe ik met (lastige) situaties omga en wat ik wel en niet doe zijn de grootste veranderingen. Maar ik pak mijn rapport er nog steeds regelmatig bij en daardoor vallen toch elke keer weer nieuwe zaken op en krijg ik inzichten. Een cadeau aan jezelf wat eigenlijk een must voor iedereen zou moeten zijn waardoor je leven veel makkelijker en fijner wordt."
celine
"De Human Design Sessie heeft me veel helderheid gegeven over mijn ontwikkelingen op werkgebied en vorm gegeven aan mijn ambitie zonder terughoudendheid. Ik ben er heel blij mee en ga je ook als het zo uitkomt aanbevelen als mensen meer over hun chart willen leren. Dankjewel!"
marcus
"Fijne en praktische training waarmee je beter leert wat Human Design nou precies inhoudt en wat de uitgangspunten zijn voor ieder type om volgens je design te leven. Virginia geeft ook een hoop praktische voorbeelden om de theorie levend te maken. Human Design kan heel diep gaan, maar door deze training snap ik veel beter welke details van belang zijn en welke minder. Wat mij betreft zeker de moeite waard!"
suzanne
"Vanuit een grote nieuwsgierigheid naar Human Design, raakte ik in contact met Virginia. Ze stuurde mij een zeer uitgebreid document en ik was totaal verrast. Mijn Human Design gaf mij zóveel inzicht en bevestiging. Het voelt als een gids om naar te leven en is daarnaast een mooie aanzet geweest om een coachingstraject met Virginia aan te gaan, waarbij mijn design een goede basis vormde. Eigenlijk zou ik ook van mijn gezinsleden een design willen laten maken, want de inzichten zorgen voor harmonie."
DENISE
"Vandaag had ik een sessie bij Virginia van Dijk. Ze had via de mail al voor elk gezinslid van mij een Human Design rapport opgestuurd. Heel interessant en verhelderend om deze rapporten te lezen. "Oh, daarom doe je vaak zo en daarom reageer ik vaak zo!" Veel herkenningspunten, maar ook punten die je niet direct herkent. Daarnaast had Virginia ook een gezinsanalyse gemaakt. Hoe kunnen wij als gezin elkaar beter begrijpen en het beste in elkaar naar boven halen? Tijdens de sessie in Virginia's fijne praktijkruimte gaf Virginia toelichting op de punten die ik niet direct herkende en werden de charts van mijn gezinsleden naast elkaar gelegd. Zo kon je duidelijk van iedereen de open en gedefinieerde centra zien. Aan de hand van deze gegevens kon Virginia me veel duidelijk maken over de wisselwerkingen binnen mijn gezin. Dit deed ze heel duidelijk en geduldig. Veel geleerd vandaag! Ik kan Virginia zeker aanbevelen!."
marjolein
"Ik heb bij Virginia mijn Human Design laten opstellen en een coach gesprek afgenomen. Door inzicht te krijgen in mijn Human Design kreeg ik (nog) meer inzicht in mezelf en had ik enkele "AHA!" momenten. Door mijn HD goed te begrijpen en ermee aan de slag te gaan, ben ik andere keuzes gaan maken die hebben geleid naar meer rust & flow in mijn leven. Virginia luistert heel goed en geeft hele goede feedback & tips zodat je echt verder kunt. Kortom: aanrader!"
aashney
"Voor mij was dit een openbaring en een mooie stap / vrijbrief om meer mezelf te mogen zijn. Het maakt direct heel inzichtelijk waarom iets wel of niet goed bij je past. Heel bijzonder en ook een leuk cadeau om aan vriendinnen te geven! Ben er zo enthousiast over dat ik de hele tijd tegen iedereen wil vertellen dat hij / zij ook een persoonlijk human design rapport moet laten maken :)"
niña
"Zo fijn om mezelf en mijn partner op een presenteerblaadje te krijgen! Human Design was voor mij iets heel vaags. Virginia heeft het op een fijne manier persoonlijk en begrijpbaar gemaakt in haar rapport. De fijne inzichten geven het gevoel dat het echt oke en goed is om te zijn wie je bent. Heel dankbaar voor deze mooie inzichten en vooral de manier hoe Virginia het allemaal samenbrengt. Echt een aanrader (en leuk cadeau om te geven!)"
sushila
"Ik kan het niet genoeg benadrukken: wat een eyeopener, mijn HD rapport! Ik had al van Human Design (HD) gehoord, was een beetje nieuwsgierig, maar het klonk ook best zweverig in mijn oren. Inmiddels weet ik dat daar niets zweverigs aan is. Ik ken Virginia als no-nonsense professional, nog van ABN AMRO waar we jaren geleden collega’s waren. En op een gegeven moment zag ik op LinkedIn dat Virginia ook “iets” met HD doet. Dan is dit het teken dat ik ook mijn HD-rapport wil hebben, dacht ik, en ik nam contact met haar op. Wat het HD-rapport en de sessie met Virginia om dat te bespreken mij hebben gebracht? Het geeft me veel inzichten in hoe ik in elkaar zit, en met het rapport heb ik een mooie gebruiksaanwijzing voor mezelf. En concreet: Van alsmaar moeten en blijven doorgaan (als Generator ga ik tot het gaatje…) naar loslaten en kansen die voorbijkomen alleen dan pakken als die bij mij passen en goed voelen. Ik vertrouw nu ook veel meer op mijn gevoel en intuïtie en redeneer een raar gevoel in m’n onderbuik niet meer weg. Ik zeg dus ook veel vaker en veel makkelijker Nee zonder me daarbij bezwaard te voelen. Als je meer over je Human Design en je persoonlijke gebruiksaanwijzing wilt weten, kan ik Virginia echt aanraden!"
kirsten
"Via mijn schoonzusje in aanraking gekomen met Human Design, echt geweldig interessant vind ik het. Ik kon niet stoppen met informatie opzoeken en er over te lezen. Toen dacht ik, zou Virginia ook cursussen geven over het lezen van een chart. En ja dat doet zij. Hele fijne cursus, ik gebruik de cursusboeken nog steeds. Virginia werkt echt heel netjes en geeft duidelijk les! Echt een Generator 🙂 Bedankt Virginia!"
Moniek
"Een week na het volgen van de Human Design Kids Workshop bestelde ik mijn eigen rapport en enkele weken erna bestelde ik rapporten voor mijn kinderen. Echt te gek om deze rapporten in handen te mogen hebben en het te lezen. Je leert jezelf beter kennen maar kunt met behulp van het bijgeleverde werkboek ook veel beter naar je Human Design leven waardoor je op een positieve manier veel meer uit het leven haalt dus dit smaakte naar meer. Ik heb de basistraining bij Virginia gevolgd om zodoende de chart nog beter te begrijpen en nóg meer naar mijn design te leven. Super leuk ook om aan de slag te gaan met de chart van je familieleden of vrienden. Virginia heeft een hele fijne manier van uitleggen en is ook zeer toegankelijk voor vragen. Sinds de training ben ik minder streng naar mijn eigen kinderen omdat je echt bepaalde dingen veel beter kunt plaatsen."
sophie
"Van harte bedankt voor dat wat je mij gegeven hebt. Er was al veel wat ik wist, bewust en onbewust. Ik heb verschillende wegen bewandeld en wandel verder. Mijn Human Design is herkenbaar en bevestigt alles wat ik tot nu toe beleefd heb. Ik denk dat ik even een bevestiging nodig heb, om mijn pad te vervolgen. Mijn grootste uitdaging voor nu is geduld. Ik weet nu ook waar deze geboren is. Dank je wel voor het meehelpen naar het zoeken van mezelf. Op deze wijze vind ik mijn plek in het grote geheel."
ANS
"Enkele weken geleden ontving ik van Virginia mijn Human Design Rapport, een feest der herkenning! Het heeft mij veel inzicht gegeven over hoe ik in het leven sta. Aansluitend heeft Virginia mij in een coachingsessie geholpen om deze inzichten te vertalen naar concrete acties in mijn dagelijkse leven. De sessie was voor mij heel verhelderend en ik wil Virginia daar dan ook voor bedanken!"
jantine
"Vanaf het eerste moment had ik een vertrouwd gevoel bij Virginia waardoor ik mij makkelijk kon openstellen. Tijdens het traject heb ik ontzettend veel van haar geleerd en veel mooie inzichten over mezelf gekregen waar ik veel profijt van heb."
willemijn
"Super blij met het Human Design welke ik van Virginia heb ontvangen! Het samen doornemen van het design heeft mij daarnaast erg geholpen om het mijn Human design te doorleven en vind ik echt een toegevoegde waarde. Virginia kon mijn vragen heel goed beantwoorden en zorgde er tevens voor dat ik een aantal concrete doelen / punten had na afloop waar ik direct mee aan de slag kon. Een aanrader!"
sanne
"Ik was bij Virginia voor de kids avond. Veel herkenning en rust gekregen. Je weet nu toch beter waar bepaalde dingen vandaan komen bij je kind. Naast de tips (hoe je lastige situaties op een andere manier kunt afstemmen op je kind) is het ontzettend fijn te weten hoe je kind is en wat hij/zij nodig heeft. Virginia is echt kundig. Human Design geeft meer richting aan je leven en Virginia draagt daar enorm aan bij. Haar praktijk is ook geweldig, je voelt je er gelijk thuis! Zeker een aanrader!"
laura
"Wauw, hoe handig je eigen handleiding. Super duidelijk en overzichtelijk uitgewerkt met herkenbare voorbeelden. Ik had nog wat vragen en voelde ruimte om deze te stellen, kreeg snel antwoord terug dus ik ben mega blij en blijf niet uitgelezen. Dankjewel Virginia"
daphne
"De loopbaancoaching met Virginia heeft mij geholpen om een passende en duurzame vervolgstap voor mijn carrière in kaart te brengen, gebaseerd op mijn kernwaarden. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in wat écht bij mij past en wat mij gelukkig maakt op werkgebied. Virginia coacht op een fijne manier, is prettig in de omgang, niet oordelend, rustig & begripvol."
denise
"Mijn coachdoel was om mezelf op de eerste plek te zetten. Tijdens de verschillende coachsessies ben ik veel bewuster geworden en heb ik handvatten gekregen om beter te plannen en voor mezelf te kiezen. Door tussen de sessies aan de slag te gaan hiermee kon ik het effect snel voelen en zien. Virginia heb ik ervaren als empathisch, zorgvuldig, betrokken en met humor. Het traject was erg effectief. Na 4 sessies had ik mijn belangrijkste doel al bereikt."
ramon
"Ik ben erg geïntrigeerd door wat Virginia precies onder woorden weet te brengen in haar Human Design sessie. Iets wat je eigenlijk diep van binnen misschien wel wist van jezelf maar nooit bij nagedacht hebt. De kracht van Virginia is hoe ze je meeneemt in een sessie op reis naar jezelf. Een reis waarvan je de inzichten makkelijk mee kunt nemen naar je dagelijks leven. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel dichter bij mezelf ben gaan staan en bewuster ben wanneer ik in mijn flow zit en iets mij energie geeft. Iedereen zou zo'n reis naar zichzelf moeten boeken bij Virginia!|
kristel
"Een geweldige eerste kennismaking met Human Design, die smaakt naar meer. Mede dankzij de heldere uitleg van Virginia."
miriam
"Virginia is een professionele coach met een solide kennis van (o.a.) Human Design waarmee ze haar cliënten goed op weg kan helpen. Ze weet daarin de juiste vragen te stellen en biedt een zorgvuldig kompas om verder (onder begeleiding) mee te gaan experimenteren."
jaimy
"Mijn eerste kennismaking met Virginia was tijdens een Human Design Kids Workshop. Human Design was eigenlijk helemaal nieuw voor mij maar al tijdens deze 1.5 uur durende workshop kwam ik er al gauw achter dat dit niet alleen interessant voor mijn kinderen is, maar ook voor mij. Een week na het volgen van de workshop bestelde ik mijn eigen rapport en enkele weken erna bestelde ik rapporten voor mijn kinderen. Echt te gek om deze rapporten in handen te mogen hebben en het te lezen. Virginia legt duidelijk uit en komt met heldere voorbeelden. Ik pak de rapporten er nog vaak bij en eigenlijk zou iedereen dit bij zijn geboorte moeten krijgen. Je leert jezelf beter kennen maar kunt met behulp van het bijgeleverde werkboek ook veel beter naar je Human Design leven waardoor je op een positieve manier veel meer uit het leven haalt. Ik kan het iedereen aanraden"
sophie
"Het uitgebreide Human Design rapport dat Virginia voor mij heeft gemaakt, heeft mijn kijk op mezelf echt veranderd (in positieve zin). Het werkboek dat ik erbij kreeg, biedt een goede leidraad om direct iets met mijn ‘handleiding’ te doen. Virginia is super kundig en altijd bereid om je te ondersteunen waar nodig. Ik kan echt iedereen die meer flow in zijn of haar leven wenst, aanraden om een Human Design rapport bij Virginia aan te vragen!"
jolien
"Nadat ik mijn Human Design Rapport had ontvangen, vond ik het zo herkenbaar en vroeg ik of Virginia mij wilde coachen. Met rust en in een veilige setting heeft zij mij de punten uitgelegd en dat was zo treffend! Dank dat je mij zoveel inzicht hebt gegeven!"
Natascha
"Dit traject was heel waardevol voor mij. Ik heb acties in de praktijk gebracht door bijvoorbeeld meer 'nee' te zeggen en mijn eigen agenda en grenzen beter te bewaken. Meer stil staan bij wat belangrijk is, en welke prioriteiten onder mijn verantwoordelijkheid vallen. Virginia was zeer betrokken en reflecteerde op de betekenis van bepaalde acties en stelde mij gerust. Ze had oog voor de persoonlijke kant en belemmeringen die ik ervaar in mijn persoonlijke omgeving."
donate
"Nadat mijn leven zo enorm is veranderd door mijn eigen rapport heb ik mjin man ook een Human Design rapport gegeven. Zijn rapport heeft in de maanden erna zoveel veranderd in onze relatie dat ik uiteindelijk ook heel nieuwsgierig was naar het design van onze dochter. Ongelooflijk ook hoe haar rapport zo kloppend is en op meerdere punten bevestiging geeft hoe zij echt is vanuit zichzelf. Aangezien ze een ander type is dan mijn man en ik, namelijk een projector, is het zo fijn om haar op deze manier te begrijpen hoe zij is. De tips van Virginia in het rapport helpen daar ook enorm bij. Aanrader voor elke ouder!"
celine

Start nu

Heb je vragen? Of wil je meer weten? Je mag me altijd bellen, appen of mailen! Mijn praktijk is gevestigd in het Gooi. Daarnaast voer ik ook  online coachingsgesprekken.

Klaar voor jouw unieke Human Design Chart & Rapport?