Podcast cover

Podcast | Onze Generator maatschappij, wat is de impact hiervan op jou?

In deze Podcast aflevering bespreek ik onze maatschappij die vooral gericht is op Generators. En dan vooral over welke effecten die Generator maatschappij heeft op ons als individu. Want dit heeft effect op Generators, maar wellicht nog meer op de andere energietypes. Soms is dat effect positief, maar soms is dat meer negatief. In deze Podcast zoom ik per energietype in op de effecten die we kunnen merken van deze Generator maatschappij. 

Laat ik eens beginnen met uit te leggen wat ik bedoel met een Generator maatschappij. Wat ik namelijk zie is dat veel normen, waarden en overtuigingen in onze maatschappij linken aan het Generator schap. En ja, de Generators zijn ook in de meerderheid met zo’n 37% van de bevolking. Samen met Manifesting Generators zijn zij zo’n 70% van de populatie. Dus ergens is dat niet zo gek. Maar we zijn allemaal anders en uniek en daar is onze maatschappij niet echt op ingericht als je het mij vraagt. We houden nog te weinig rekening met onze verschillen in rol, energie, en behoeften. Hierdoor kan het vooral voor Manifestors, Projectors en Reflectors uitdagend zijn om volledig te leven naar wie zij van nature zijn.

 

Hartstikke leuk dat je luistert!

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.