Bereken hier jouw Human Design Chart

Bereken je Chart

Je chart berekenen met behulp van je geboortegegevens is het startpunt van jouw Human Design experiment. Hierbij is het fijn als je geboortetijd & geboorteplaats zo precies mogelijk is. Als je je geboortetijd niet weet, kun je jouw geboorteakte heel gemakkelijk online opvragen bij de gemeente waar je geboren bent. Mocht je je geboorteplaats niet kunnen vinden in het zoekveld dan kun je een plaats dichtbij kiezen. Het gaat hier namelijk om de tijdzone waarin je geboren bent. In je chart vind je alle variabelen die Human Design rijk is. Hieronder zie je een voorbeeld chart. Jouw eigen chart kun je hieronder ook gratis berekenen.

Human Design Chart
Bestel jouw persoonlijke & uitgebreide rapport 

Als je wilt weten wat alle onderdelen van jouw Human Design chart betekenen dan kan ik jouw chart vertalen in een uitgebreid & persoonlijk rapport. In een Human Design rapport maak ik onder andere duidelijk welke rol jij hebt, hoe jouw energie werkt, en wat jouw unieke krachten & valkuilen zijn. In het rapport heb ik een mooi werkboek toegevoegd waar je direct zelf mee aan de slag kunt gaan om jouw Human Design helemaal te ontdekken.

Bereken hieronder jouw chart

*Wil jij geen informatie ontvangen van mij over Human Design? Laat het e-mailveld hieronder dan leeg. Wil jij wel graag meer informatie over Human Design? Vul dan je e-mailadres hieronder in.

Wil je jouw Chart uitgewerkt hebben in een overzichtelijk verhaal? Bestel dan jouw persoonlijke Human Design Rapport hierboven.
Mooie reacties
DESIREE
Lees verder
"Deze week mijn Human Design Rapport ontvangen van Virginia. Ontzettend leuk om je eigen handleiding te hebben. Een feest van herkenning en meteen al wat dingen kunnen toepassen in de praktijk. Echt de moeite waard!"
KIRSTEN
Lees verder
"Ik kan het niet genoeg benadrukken: wat een eyeopener, mijn Human Design Rapport! Ik had al van Human Design gehoord en was nieuwsgierig, maar het klonk ook best zweverig. Inmiddels weet ik dat daar niets zweverigs aan is. Het geeft me veel inzichten in hoe ik in elkaar zit, en met het rapport heb ik een mooie gebruiksaanwijzing voor mezelf."
CELINE
Lees verder
"Ik heb bijna alles wel gedaan qua persoonlijke ontwikkeling. Allemaal heel leuk en waardevol, maar niks was zo concreet en mind blowing als het ontvangen van mijn Human Design rapport. Ik voelde mij zo gezien en helemaal begrepen. Elke keer dacht ik; ja dit ben ik! Zo ben ik! Dat geeft zoveel herkenning en daardoor heel veel rust."
NIÑA
Lees verder
"Voor mij was mijn Human Design Rapport een openbaring en een mooie stap / vrijbrief om meer mezelf te mogen zijn. Het maakt direct heel inzichtelijk waarom iets wel of niet goed bij je past. Heel bijzonder en ook een leuk cadeau om aan vriendinnen te geven!"
Vorige
Volgende