Podcast cover

Podcast | Dé 5 vragen voor ondernemers & leidinggevenden

De laatste tijd zie ik veel ondernemers en leidinggevenden voorbij komen in mijn praktijk. Stuk voor stuk gedreven types die tijd nemen voor zelfreflectie. Want ze begrijpen dat ze zichzelf meebrengen in hun bedrijf / team. Dat als zij goed in hun vel zitten, dat hun bedrijf succesvoller is, hun team beter presteert en de juiste keuzes gemaakt worden.
 
 Als ondernemer of leidinggevende is het dus enorm interessant om je Human Design goed te kennen. Want als jij helemaal jezelf bent, de juiste rol pakt en je krachten en potentiële valkuilen kent dan is de kans groot dat je bedrijf/team succesvol is. Jij bent namelijk de bron. En als het bij de bron al niet goed gaat, dan stroomt de rest meestal ook niet zo lekker. 

In deze podcast stel ik 5 vragen per type die je helpen om inzicht te krijgen in de manier waarop je in je bedrijf/team staat. 

Leuk dat je erbij bent!

 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.