Podcast cover

Podcast | 4 oorzaken van jouw frustratie

Frustratie is een emotie die je kunt voelen als je een gat voelt tussen jouw verlangen en de werkelijke situatie. Als je je belemmerd, gedwarsboomd of teleurgesteld voelt door een ander of door de situatie. Dan kan een intens en onrustig gevoel van frustratie opborrelen in je lijf. 

Frustratie kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als je dit regelmatig voelt. Wil je onderzoeken wat de oorzaak van jouw frustratie kan zijn? Luister dan naar deze podcast.

In deze podcast bespreek ik 4 oorzaken die jouw frustratie kunnen veroorzaken. Daarnaast geef ik reflectievragen en tips voor als je wordt overvallen door een gevoel van frustratie.

 

Hartstikke leuk dat je luistert!

 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Expert & Coach. Ik leer jou wie je van nature bent zodat jij jouw ware potentieel gaat benutten. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Bekijk mijn website (winkel) of stuur mij e-mail of appje.