Podcast cover

Podcast | 4 oorzaken van jouw frustratie

Frustratie is een emotie die je kunt voelen als je een gat voelt tussen jouw verlangen en de werkelijke situatie. Als je je belemmerd, gedwarsboomd of teleurgesteld voelt door een ander of door de situatie. Dan kan een intens en onrustig gevoel van frustratie opborrelen in je lijf. 

Frustratie kan behoorlijk vervelend zijn, vooral als je dit regelmatig voelt. Wil je onderzoeken wat de oorzaak van jouw frustratie kan zijn? Luister dan naar deze podcast.

In deze podcast bespreek ik 4 oorzaken die jouw frustratie kunnen veroorzaken. Daarnaast geef ik reflectievragen en tips voor als je wordt overvallen door een gevoel van frustratie.

 

Hartstikke leuk dat je luistert!

 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.