Human Design Coaching

“Na het ontvangen van jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing zal je leven nooit meer hetzelfde zijn”

Ja, de quote hierboven klinkt behoorlijk ingrijpend. Maar als je een persoonlijke gebruiksaanwijzing ontvangt waardoor je je sterke punten & valkuilen ineens beter begrijpt, dan is dat life changing. 

 

Ik zie bij mijn cliënten dat hun Human Design Chart & Rapport heel veel herkenning, erkenning, bevestiging en daardoor veel rust geven. Je leert jezelf beter kennen en je krijgt als het ware een vrijbrief om jezelf te zijn.

 

Voor jou is je persoonlijke gebruiksaanwijzing ontzettend waardevol om mee aan de slag te gaan. Dit kun je zelfstandig doen of met behulp van mijn begeleiding.  

 

Voor mij is jouw Human Design een geweldig startpunt als je besluit om een traject aan te gaan. Op basis van jouw Design brengen we jou terug naar wie jij van nature bent zodat je JOUW dromen & verlangens in de praktijk gaat brengen.

 
Over mij

Achteraf gezien heb ik vaak gehoord dat ik de juiste vragen stel op het juiste moment. Luisteren, vragen stellen, onderzoeken & dingen willen begrijpen zitten in mijn DNA. En “toevallig” komt dit ook terug in mijn Human Design.

Virginia lachen

Na een jarenlange carrière binnen corporate organisaties heb ik besloten om mijn talenten in te zetten om vrouwen te helpen hun leven te verbeteren. Veel vrouwen zorgen goed voor anderen maar vergeten goed voor zichzelf te zorgen en naar hun eigen behoeften te luisteren. 

 

Toen ik met Human Design in aanraking kwam, wist ik meteen dat ik dit wilde integreren in mijn coachingspraktijk. De inzichten die ik op deed over mijzelf in mijn eigen Human Design zijn zo spot on! Zoals bijvoorbeeld mijn levensdoel, wat een onderdeel is van elke Human Design Chart. Die van mij sluit naadloos aan op de missie van mijn praktijk:

 

Je bent hier om anderen op basis van jouw eigen ervaringen te helpen een gelukkiger en gezonder leven te leiden.”

 

Toen ik dit las, viel ik bijna van mijn stoel van verbazing en tegelijkertijd voelde ik een enorme bevestiging. Dit is wat ik moet doen in mijn leven: Human Design & Coaching combineren om jou te helpen naar een gelukkiger en gezonder leven. 

 

Human Design is voor mij een bijzondere combinatie van wetenschap en spiritualiteit. Thema’s die wat mij betreft vaker samen mogen gaan. 

Wat doe ik als Human Design Coach?

Als Human Design Coach maak ik je, aan de hand van jouw persoonlijk rapport, bewust en geef ik je tools zodat je weer (meer) kan gaan leven naar wie jij van nature bent. Dat begint met inzicht en bevestiging in hoe jouw systeem in elkaar zit en wat het nodig heeft om lekker te functioneren.

 

In een Human Design Rapport:

  • Geef ik je inzicht in hoe jouw energie werkt
  • Hoe je je werkelijke behoeften kunt leren herkennen
  • Maar ook wat jouw natuurtalenten zijn waarmee jij toegevoegde waarde levert ten opzichte van anderen.

Vervolgens kunnen we tijdens een Human Design Sessie, of in meerdere sessies tijdens een Human Design Traject aan de slag om alle lagen die jij hebt aangetrokken in je leven en die niet van jou zijn, helder te maken en af te pellen. Op die manier kan jouw échte zelf met haar eigen mening, behoeften & krachten weer naar voren komen. 

 

Vanaf het moment dat Human Design op mijn pad kwam, heb ik inzicht gekregen in wat ik echt leuk vind en waar ik energie van krijg. Maar ook kreeg ik eindelijk scherp wat mijn krachten & valkuilen zijn en hoe mijn energie werkt. Ik leerde door Human Design om naar mijn gevoel te luisteren. Ook snap ik mijn partner en kinderen veel beter doordat ik hun Human Design ken, waardoor ik veel fijner in het leven sta. 

 

“Ik voel me nu beter dan ooit!”

Door alles wat ik zelf heb geleerd aan de hand van mijn eigen Human Design weet ik dat je écht grote stappen kunt zetten als je met Human Design aan de slag gaat. Hoe jij in je vel zit hangt af van zoveel factoren, zoals je slaappatroon, je mindset, de keuzes die je maakt, je voeding, waar je je energie aan besteedt en nog zoveel meer. Tijd en aandacht geven aan één van die thema’s gaat je uiteraard helpen. Vooral als dat iets is dat voor jou gevoel erg uit balans is. Maar stel je eens voor wat er gebeurt als je aan meerdere knoppen gaat draaien. Wat zou dat met je doen? Als je écht flow wilt bereiken, kies je ervoor om jezelf op meerdere vlakken te verbeteren. Human Design biedt je het inzicht en de handvatten om met al die verschillende thema’s aan de slag te gaan.