Podcast cover

Podcast | Manifestor, leef jij in lijn met je Design?

Ben jij als Manifestor in balans? Of ben je uit balans? Ik ga je meer vertellen over hoe je dit bij jezelf kunt ontdekken zodat je weet of jij als Manifestor weet of je in lijn leeft met je Design.


Human Design geeft inzicht in jouw persoonlijke blauwdruk en gebruiksaanwijzing. Het laat je zien wie jij van nature bent en wat je nodig hebt om in lijn met je Design te leven. 


Maar je kunt in de praktijk ook behoorlijk afdwalen van wie jij diep van binnen bent en wat je echt nodig hebt. Dan ga je gedrag vertonen dat niet in lijn is met je Design en dan raak je uit balans. Je merkt weerstand op en dingen in je leven zullen moeizaam gaan. 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.