Podcast cover

Podcast | Wat heeft Human Design mij persoonlijk gebracht?

Welkom en wat fijn dat je luistert. Ik ben Virginia van Dijk, Human Design Expert & Coach. Ik ben dagelijks bezig met Human Design in de vorm van rapporten, sessies, trajecten en trainingen. In september start ik weer een Human Design Training. Wil je erbij zijn? Meld je dan hier aan >> Training Human Design.


In de afleveringen hiervoor vertelde ik je over het inhoudelijke verhaal van Human Design. Deze podcast wil ik persoonlijker insteken. Wat heeft Human Design mij persoonlijk gebracht? Ik neem je mee in de inzichten die ik heb opgedaan over mijn werk en gezin. Ook laat ik je weten wat ik intussen anders doe dan voorheen op basis van mijn Design. 

 

Toen ik voor het eerst hoorde over Human Design had ik net een burn-out achter de rug en mijn corporate carriere aan de wilgen gehangen. Ik had een lang & pittig hoofdstuk afgesloten en was enorm toe aan een ander pad. Een pad dat ik écht zelf mocht invullen en waar ik de voldoening zou vinden die ik al die jaren gemist gehad. Ik was op dat moment 38 en wist een ding zeker: ik ging het helemaal anders doen… 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.