Podcast cover

Podcast | Hoe herken je jouw behoeften & verlangens?

Welkom bij deze Podcast. Leuk dat je er bent!

 

Een thema dat vaak terugkomt in sessies met mijn cliënten is het herkennen van je behoeften en verlangens. Een uitgangspunt van Human Design is namelijk om vanuit JOUW eigen behoeften en verlangens te gaan leven. Om te luisteren naar de behoeften en verlangens die je hebt. Niet om die te parkeren en je te storten op de taken die anderen van je verlangen of verwachten. Maar dan moet je wel voelen en weten wat jouw behoeften en verlangens zijn! En dat is niet voor iedereen even makkelijk, blijkt in de praktijk.

 

Dus daarom een podcast over deze vraag: “Hoe herken ik mijn behoeften en verlangens?”

Ik geef je in deze podcast 6 tips waar je mee aan de slag kunt gaan om jouw behoeften en verlangens scherp te krijgen.

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.