Dé 3 vragen voor een ondernemer

Dé 5 vragen voor een ondernemer of leidinggevende

Als ondernemer of leidinggevende is het enorm interessant om je Human Design goed te kennen. Want als jij helemaal jezelf bent, de juiste rol pakt en je krachten en potentiële valkuilen kent dan is de kans groot dat je bedrijf/team succesvol is. Jij bent namelijk de bron. En als het bij de bron al niet goed gaat, dan stroomt de rest meestal ook niet zo lekker. 

 

Jouw Human Design geeft een heleboel inzichten in de manier waarop jij je bedrijf/team het beste kan runnen. Super waardevolle informatie als je onderneemt of een team te managen hebt! De informatie die je uit je Design kunt filteren gaan zowel over energetische als bedrijfsmatige zaken. Voorbeelden hiervan zijn: 

 • Welke energie breng jij in je bedrijf/team?
 • Wat heb je nodig om jouw energie goed te laten stromen?
 • Welke kracht breng jij in?
 • Wat zijn jouw mogelijke valkuilen?
 • Wat voor type medewerkers / hulp heb je nodig?

Alleen al jouw Human Design type geeft je als ondernemer of leidinggevende veel handvatten. Bereken hier jouw Human Design Type. Hieronder vind je per type 5 belangrijke vragen die je jezelf mag stellen. Maak jij optimaal gebruik van jouw rol & kracht?

 
Manifestor
 • Welke impact maakt mijn bedrijf? Is dat de juiste impact? En is het voldoende?
 • Heb ik genoeg rustmomenten zodat ik mezelf ruimte geef om nieuwe verlangens te voelen?
 • Lukt het mij om anderen te enthousiasmeren om het werk te doen?
 • Ervaar ik rust/vrede in mijn werk?
 • In welke situaties voel ik woede of boosheid opkomen?
Manifesting Generator
 • Laat ik de wereld zien dat je speels en succesvol tegelijk kan zijn?
 • Durf ik buiten de lijntjes te kleuren?
 • Kan ik mijn passies volgen in mijn bedrijf en andere taken delegeren?
 • Voel ik tevredenheid en voldoening bij mijn werk?
 • In welke situaties voel ik boosheid of frustratie opkomen?
Generator
 • Ben ik dagelijks bezig met veel taken waar ik blij van word?
 • Op welk gebied heb ik de expert rol te pakken?
 • Zie ik dat mijn toewijding en stap-voor-stap aanpak mijn grootste kracht is?
 • Voel ik tevredenheid en voldoening bij mijn werk?
 • In welke situaties ervaar ik frustratie?
Projector
 • In hoeverre gids/begeleid ik energie van anderen?
 • Is de kracht van mijn bedrijf/team voldoende zichtbaar voor de buitenwereld?
 • Pak ik voldoende rust en tijd alleen zodat ik kan opladen?
 • Ervaar ik succes in mijn werk?
 • In welke situaties voel ik mij afgewezen, verbitterd of het slachtoffer?
Reflector
 • Op welke manier komt mijn kracht om te spiegelen terug in mijn werk?
 • Is mijn bedrijf/team een fijne omgeving voor mij?
 • Pak ik voldoende rust en tijd alleen zodat ik kan opladen?
 • Voel ik mij vaak verrast in mijn werk?
 • In welke situaties ervaar ik teleurstelling?

Wil je weten wat de rest van jouw Human Design betekent voor jouw rol als ondernemer of leidinggevende? Boek dan hier een persoonlijke sessie: Human Design Sessie

 

Lees hier de laatste blogs:

Kenmerken van een Projector

10 Valkuilen voor een Generator

Kenmerken van een Manifesting Generator

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.