Podcast cover

Podcast | 10 Valkuilen voor een Manifesting Generator

In deze podcast ga ik je meenemen in de 10 valkuilen waar elke Manifesting Generator wel eens, of misschien veel vaker in trapt. Handig om te weten wat die valkuilen zijn! Want alles begint met bewustzijn.

 

De Manifesting Generator is vaak een schaap met 5 poten en heel veel energie. Door snel in te springen op dingen die de interesse wekken en door meerdere dingen tegelijk te doen kan een Manifesting Generator veel bereiken. Hierbij enthousiasmeert zij anderen en zet ze anderen aan tot actie. Maar in die snelheid en energie zitten ook flink wat valkuilen verscholen. Daar gaan we!

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.