Podcast cover

Podcast | Wat is jouw Human Design Profiel?

Human Design onderscheidt naast de 5 types ook 12 profielen. Je profiel zegt iets over de manier waarop je leert, waarop je te werk gaat en wat je brengt in deze wereld.

 

Iedereen heeft een profiel met een bewuste en een minder bewuste kant. Deze is altijd opgebouwd uit 2 getallen, variërend van 1 t/m 6. Mijn profiel is bijvoorbeeld 1 / 3. Hierbij is het eerste getal (1) de bewuste kant en het tweede getal (3) mijn minder bewuste kant. De volgorde zegt ook iets over hoe jij te werk gaat. Ik zal je meenemen in de betekenis van deze 6 getallen, die ook wel lijnen worden genoemd.

 

Fijn dat je weer luistert!

 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.