Podcast cover

Podcast | Manifestor & Projector Kind

Heb jij een Manifestor of Projector kind? Dan is deze podcast speciaal voor jou. Deze twee Human Design types steken net even anders in elkaar dan de meeste kinderen. In de podcast hoor je de kenmerken van een Manifestor & Projector kind en geef ik tips hoe je hen zo goed mogelijk kan ondersteunen in hun ontwikkeling.

 

Het Human Design Type is het topje van de ijsberg. Er zit nog zoveel meer in het Human Design van je kind. Je kunt bij mij een KIDS Human Design Rapport bestellen waarin ik alle details voor je uitwerk: Lees hier meer over het KIDS rapport

 

Fijn dat je weer luistert!

 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.