Podcast cover

Podcast | Ben jij van nature een werkpaard, of niet?

In deze Podcast leg ik uit dat niet iedereen van nature een werkpaard is. Het traditionele harde werken is niet voor iedereen de juiste manier om bij te dragen in deze wereld. Manifestors, Projectors en Reflectors dragen namelijk op een hele andere manier bij. Zij hebben hun eigen manier van werken. Wat dat is en hoe dat werkt, vertel ik je hier. 

 

 

Vaak groeien we op met het idee dat je hard moet werken om iets voor elkaar te krijgen. Dat je van de bank af moet komen en aan de slag moet gaan en productief moet zijn. Dat je pas waarde toevoegt als je werkt, hoe harder en hoe langer, hoe beter, net als een werkpaard. Hard werken en druk zijn, lijkt soms een statussymbool. Kijk mij eens druk zijn, ik ben belangrijk!

 

 

En ja, Manifesting Generators en Generators, die zo’n 2/3 van de bevolking vertegenwoordigen, kúnnen ook hard werken en zijn van nature een werkpaard. Zij hebben toegang tot een constante energiebron waarmee ze bergen kunnen verzetten….

 

 

Leuk dat je weer luistert! 

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.