Duik in het Human Design van Adele

Adele, wie kent haar niet? De mega beroemde Britse zangeres die haar eigen liedjes schrijft. Het leek mij leuk haar Design eens uit te pluizen. Ik vind haar muziek namelijk te gek en ze is een behoorlijk opvallend en eigengereid type in de muziekindustrie. Wat blijkt? Ze is een emotionele Manifestor met profiel 2/5. Niet zo gek dus dat eigengereide 🙂 Duik met mij mee in haar Human Design!


Type Manifestor

Allereerst haar type Manifestor. Adele doet de dingen graag op haar eigen manier en ongeacht van wat de norm is. Zo doet zij niet mee aan de standaard van maanden achter elkaar de wereld over touren. Sterker nog, haar concerten zijn zeldzaam. Ze is regelmatig uit de picture geweest en op dit moment focust ze zich op haar concertreeksen in Las Vegas en daarna München.


Het is typisch Manifestor stijl om haar eigen plan te trekken en de dingen op haar manier te doen. Ook de momenten van rust en niet publiekelijk aanwezig zijn sluiten aan bij haar Manifestor energie die opkomt en weer verdwijnt. Hier lijkt ze dus goed aan toe te geven.


Als Adele dan eenmaal op het podium staat dan staat daar ook echt iemand, wat een power! Ze inspireert en leidt velen met haar emotionele nummers. Ze brengt hele zalen in beroering door te creëren vanuit haar diepste zelf. 


Profiel 2/5

Haar profiel is kluizenaar/redder en dit profiel is haar op het lijf geschreven. Het is namelijk algemeen bekend dat zij enorm last heeft van podiumangst omdat ze bang is dat ze de verwachtingen niet kan waarmaken. Lees hieronder wat de kenmerken zijn van een 2/5:


Jij bent een natuurtalent en heel creatief maar dit heb je zelf waarschijnlijk niet door. Je bent eerder verlegen en onzeker over jezelf dan dat je te koop loopt met je kwaliteiten. Als je iets doet wat je natuurlijk gezien ligt en wat makkelijk voor jou is, komt je creativiteit helemaal boven drijven. Als je iets doet dat je interesse heeft, kun je dit met volle overgave doen. Voor anderen is jouw talent heel duidelijk en dat trekt anderen aan. Jij moet echt door anderen uitgenodigd worden om je talent aan de buitenwereld te tonen want dit doe je niet vanuit jezelf. Jouw kansen kunnen overal vandaan komen want een ander voelt jouw reddersenergie van mijlen ver aan.


Aan de ene kant ben je graag alleen om je eigen ding te doen maar naar buiten gaan om anderen te helpen en met praktische oplossingen te komen is jouw andere kant. Je wordt door anderen vanzelf gevraagd als er een probleem is dat opgelost moet worden. Je kunt dan als een ware leider op het toneel verschijnen om met een revolutionaire oplossing te komen om je vervolgens weer terug te trekken in je eigen cocon. 


Kanaal 12-22 | De transparante

Adele is een Manifestor omdat haar emotiecentrum direct verbonden is met haar keelcentrum via kanaal 12-22. Hierdoor toont zij met gemak haar emoties aan de buitenwereld. En dit is exact haar grootste kracht als singer/songwriter. Hieronder de beschrijving van kanaal 12-22. Zó treffend voor wie zij van nature is. 


Jij praat met gemak over je emoties en creatieve uitingen als je in de mood bent. Op het juiste moment kun je ook uitermate sociaal en charmant zijn. Je kunt jezelf dan uitdrukken met passie en elegantie waardoor je impact hebt op anderen. Vanuit emotie heb je beschikking over een enorme creativiteit. Kunstzinnigheid, muzikaliteit of poëzie kan één van jouw talenten zijn. Maar je kunt ook momenten hebben waarop je het lastig vindt om jezelf te uiten en dan kun je enorm verlegen worden. Iets dat anderen niet verwachten van jou.


Jij beschikt over een vuur in je waarmee je veel voor elkaar kunt krijgen. Daarbij kom je misschien kalm over maar intussen borrelen er intern allerlei emoties en je hebt geen moeite om die emoties te uiten. Het is belangrijk dat je jezelf tijd geeft voordat je je uitspreekt of in actie komt want daarmee voorkom je dat overkomt als boos. De juiste timing is alles voor jou met deze energie. Anderen kunnen namelijk van je schrikken als je tekeergaat als een heethoofd.

 

Heel benieuwd wat jij van haar Design vindt! Herken jij Adele in deze beschrijving? 


Wil jij nu ook zo’n beschrijving van jezelf? Klik dan hier om jouw eigen Human Design Rapport te bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.