Hi, ik ben Virginia en

met HUMAN DESIGN laat ik je inzien wie jij van nature bent

 • Geef jij je leven nu een (on)voldoende en wil je naar goed?
 • Wil jij meer flow & ontspanning ervaren in je leven?
 • Wil jij leven volgens jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing?
 • En wil jij gedachten & gedrag loslaten die niet bij jou passen?

Maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik wel!

Ik begin altijd met jouw Human Design

Het startpunt voor mij is het berekenen van jouw Human Design Chart. Daarna vertaal ik jouw chart in een rapport, zoals ik het noem: jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Met deze gebruiksaanwijzing heb jij de basis in handen om jezelf te herontdekken en krijg je handvatten mee waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt gaan.

 

Wat is Human Design?

Human Design is een geweldig & complex systeem waarmee jij inzicht krijgt in wie jij van nature eigenlijk bent. Het systeem is namelijk gebaseerd op een combinatie van wetenschap en spiritualiteit en trekt lessen uit o.a. kwantummechanica, biochemie, astrologie & de chakra’s uit het Hindoeïsme.

Jouw unieke Human Design Chart wordt berekend op basis van je geboortedatum, tijd en plaats. Deze persoonlijke gebruiksaanwijzing geeft heel veel herkenning, erkenning, bevestiging en daardoor veel rust. Het maakt daarnaast ook direct helder waarom jij tegen bepaalde zaken in je leven aanloopt. Je leert jezelf dus beter kennen en je krijgt als het ware een vrijbrief om jezelf te zijn. Daarmee is Human Design een mooie stap om flow in jouw leven te brengen.

Om je een idee te geven, beschrijf ik hieronder de eerste vier pijlers van een Human Design:

Type

Human Design onderscheidt vijf types in de wereldbevolking:

 • Manifestor (8%)
 • Manifesting Generator (33%)
 • Generator (37%)
 • Projector (21%)
 • Reflector (1%)

Profiel

Human Design onderscheidt 12 profielen. In elk profiel zit een deel bewuste eigenschappen, maar ook deel meer onbewuste eigenschappen. Je profiel is daarmee een samenvatting van hoe jij bent en hoe je overkomt op anderen.

Strategie

De strategie maakt duidelijk hoe jij zaken in het leven moet aangaan:

 • Initiëren en informeren
 • Wachten, reageren & informeren
 • Wachten en reageren
 • Op een uitnodiging wachten
 • Een maandcyclus wachten

Autoriteit

Jouw autoriteit maakt duidelijk op basis waarvan je besluiten kunt nemen:

 • Emotie
 • Onderbuikgevoel
 • Intuïtie
 • Hart
 • Geweten
Wil je weten hoe Human Design mijn leven drastisch heeft veranderd?

Ik vertel uitgebreid over mijn ervaring met Human Design op zowel werk als privé gebied in deze Podcast!

Na het ontvangen van jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing, zal jouw leven nooit meer hetzelfde zijn"

Virginia van Dijk

Human Design | Virginia

Ja, de quote hierboven klinkt behoorlijk ingrijpend. Maar als je een persoonlijke gebruiksaanwijzing ontvangt waardoor je je sterke punten & valkuilen ineens beter begrijpt, dan is dat life changing. 

 

Ik zie bij mijn cliënten dat hun Human Design Chart & Rapport heel veel herkenning, erkenning, bevestiging en daardoor veel rust geven. Je leert jezelf beter kennen en je krijgt als het ware een vrijbrief om jezelf te zijn.

 

Voor jou is je persoonlijke gebruiksaanwijzing ontzettend waardevol om mee aan de slag te gaan. Dit kun je zelfstandig doen of met behulp van mijn begeleiding.  

 

Voor mij is jouw Human Design een geweldig startpunt als je besluit om een traject aan te gaan. Op basis van jouw Design brengen we jou terug naar wie jij van nature bent zodat je JOUW dromen & verlangens in de praktijk gaat brengen.

 

Achteraf gezien heb ik vaak gehoord dat …

Mijn Human Design aanbod

Human Design
Rapport

Een Human Design rapport & werkboek die je online bestelt en per e-mail ontvangt

Human Design
Sessie

Samen bespreken we jouw Human Design en je vraagstukken om te zien hoe je HD in de praktijk brengt

Human Design
Traject

Combi van een Human Design Rapport, een Human Design Traject Werkboek & 4 sessies van 1 uur

Human Design
Training

Online live training van 3 sessies en een uitgebreide Human Design gids waarin je alles leert over de basis & meer

Gezien bij

Mooie ervaringen

"Vanuit een grote nieuwsgierigheid naar Human Design, raakte ik in contact met Virginia. Ze stuurde mij een zeer uitgebreid document en ik was totaal verrast. Mijn Human Design gaf mij zóveel inzicht en bevestiging. Het voelt als een gids om naar te leven en is daarnaast een mooie aanzet geweest om een coachingstraject met Virginia aan te gaan, waarbij mijn design een goede basis vormde. Eigenlijk zou ik ook van mijn gezinsleden een design willen laten maken, want de inzichten zorgen voor harmonie."
denise
"Het uitgebreide Human Design rapport dat Virginia voor mij heeft gemaakt, heeft mijn kijk op mezelf echt veranderd (in positieve zin). Het werkboek dat ik erbij kreeg, biedt een goede leidraad om direct iets met mijn ‘handleiding’ te doen. Virginia is super kundig en altijd bereid om je te ondersteunen waar nodig. Ik kan echt iedereen die meer flow in zijn of haar leven wenst, aanraden om een Human Design rapport bij Virginia aan te vragen!"
jolien
"Voor mij was dit een openbaring en een mooie stap / vrijbrief om meer mezelf te mogen zijn. Het maakt direct heel inzichtelijk waarom iets wel of niet goed bij je past. Heel bijzonder en ook een leuk cadeau om aan vriendinnen te geven! Ben er zo enthousiast over dat ik de hele tijd tegen iedereen wil vertellen dat hij / zij ook een persoonlijk human design rapport moet laten maken :)"
niña
"Ik heb bij Virginia mijn Human Design laten opstellen en een coach gesprek afgenomen. Door inzicht te krijgen in mijn Human Design kreeg ik (nog) meer inzicht in mezelf en had ik enkele "AHA!" momenten. Door mijn HD goed te begrijpen en ermee aan de slag te gaan, ben ik andere keuzes gaan maken die hebben geleid naar meer rust & flow in mijn leven. Virginia luistert heel goed en geeft hele goede feedback & tips zodat je echt verder kunt. Kortom: aanrader!"
aashney