Bestel jouw Human Design Rapport

Jouw Human Design Rapport | € 109
Hoe fijn zou het zijn om een gebruiksaanwijzing van jezelf te hebben? 

Het Human Design Rapport geeft inzicht in wie jij van nature bent, wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn. Maar ook wat jouw strategie is om meer rust, balans en energie te ervaren. En waar jouw wijsheid zit als je een keuze moet maken. Met het Human Design Rapport en Werkboek (een rapport van zo’n 45 pagina’s & werkboek van 30 pagina’s) heb jij je jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing in handen. Het mooie werkboek helpt je om de theorie te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Door de inzichten uit je rapport toe te passen in het dagelijks leven, creëer je meer rust, voldoening & balans in je leven. Het rapport is een mooi naslagwerk van alle basiselementen uit je chart. Een document dat je elke keer opnieuw kunt lezen op jouw reis terug naar je ware zelf. 

 

Voor wie is dit Human Design Rapport?

Het rapport biedt veel inzicht als je nog vrij nieuw bent in de wereld van Human Design. Weet jij intussen al best veel van jouw Human Design? Dan is een Human Design sessie wellicht een beter alternatief. In een sessie kunnen we verder de diepte in gaan en kunnen we de rode draad van je Design bespreken. 

 

Welke informatie geeft het Human Design Rapport? 

  • Type – Ben jij een Manifestor, Manifesting Generator, Generator, Projector of Reflector?
  • Strategie – Welke strategie kun jij hanteren om zoveel mogelijk rust & flow te ervaren
  • Autoriteit – Op basis waarvan kun jij het beste besluiten nemen?
  • Signature emotie – Wat is de emotie die je voelt als je in lijn met je Design handelt?
  • Niet-zelf emotie – Wat is de emotie die je voelt als je niet in lijn met je Design handelt?
  • Profiel – Welke houding & gedrag past bij jou?
  • Levensdoel – Wat is jouw levensthema?
  • Definitie – Heb jij anderen nodig om jezelf “heel” te voelen?
  • 9 Centra – Op welke punten geef jij energie en waar ontvang jij energie van buitenaf?
  • Kanalen – Wat zijn jouw sterke eigenschappen & valkuilen?
DESIREE
Lees verder
"Deze week mijn Human Design Rapport ontvangen van Virginia. Ontzettend leuk om je eigen handleiding te hebben. Een feest van herkenning en meteen al wat dingen kunnen toepassen in de praktijk. Echt de moeite waard!"
KIRSTEN
Lees verder
"Ik kan het niet genoeg benadrukken: wat een eyeopener, mijn Human Design Rapport! Ik had al van Human Design gehoord en was nieuwsgierig, maar het klonk ook best zweverig. Inmiddels weet ik dat daar niets zweverigs aan is. Het geeft me veel inzichten in hoe ik in elkaar zit, en met het rapport heb ik een mooie gebruiksaanwijzing voor mezelf."
CELINE
Lees verder
"Ik heb bijna alles wel gedaan qua persoonlijke ontwikkeling. Allemaal heel leuk en waardevol, maar niks was zo concreet en mind blowing als het ontvangen van mijn Human Design rapport. Ik voelde mij zo gezien en helemaal begrepen. Elke keer dacht ik; ja dit ben ik! Zo ben ik! Dat geeft zoveel herkenning en daardoor heel veel rust."
NIÑA
Lees verder
"Voor mij was mijn Human Design Rapport een openbaring en een mooie stap / vrijbrief om meer mezelf te mogen zijn. Het maakt direct heel inzichtelijk waarom iets wel of niet goed bij je past. Heel bijzonder en ook een leuk cadeau om aan vriendinnen te geven!"
Previous
Volgende
Vul hieronder je gegevens in

Om jouw Human Design Rapport te kunnen maken, heb ik je geboortegegevens nodig. Bestel jouw Human Design Rapport door onderstaande stappen te volgen:

 

1. Vul in de Chart hieronder je naam (die je op het rapport wilt hebben) en je geboortegegevens in. 

2. Klik op de knop “BEKIJK JOUW CHART” 

3. Klik onder de Chart op de knop “BESTEL HIER” 

4. Klik op de knop “AFREKENEN” op de volgende pagina.

5. Vul de overige gegevens in die nodig zijn voor de bestelling. Check of je jouw naam en juiste geboortegegevens ziet staan tijdens het afrekenen. 

6. Reken af. Jouw Human Design Rapport is besteld.

7. Je ontvangt je rapport binnen 1 week in je mailbox (bij een digitaal rapport), of eind augustus in je brievenbus (bij een cadeaupakket)

Bereken hieronder jouw chart