Zomervakantie

We evalueren veel zaken aan de lopende band. Op school krijg je een rapport, op je werk een beoordeling, je auto krijgt een APK, de temperatuur check je op de thermometer, je gewicht meet je op de weegschaal en ga zo door.

Maar hoe vaak steek jij de thermometer in je huidige leven?

 

Nu de vakantieperiode is aangebroken, is het tijd om te ontspannen en los te komen van het wekelijks ritme van werk en verplichtingen. Een prachtig moment om je huidige leven eens onder de loep te nemen. Waar ben je blij mee en wat wil je veranderen? Want doorgaan op de automatische piloot is geen kunst. Dat kunnen we allemaal. Maar de vraag is of je daar gelukkig & blij van wordt op korte én lange termijn. 

 

Leef jij momenteel het leven dat je graag wilt? Haal jij alles uit het leven dat je eruit wilt halen? Of doe je stiekem best veel dingen vanuit een gevoel van verantwoordelijkheid of verplichting omdat het “moet”? 

 

We denken vaak dat we vastzitten in een bepaald patroon en dat er geen andere keuze is. Dat er geen tijd of geld is om datgene te doen waar jij blij van wordt. Maar de vraag is of dat daadwerkelijk zo is. Vaak is meer mogelijk dan je nu denkt! Het begint alleen met bewustzijn. Weten wat je wel of niet wilt doen. 

 

Deze 10 vragen geven je stof tot nadenken. Dus pak pen & papier en geef jezelf de kans om verbeterpunten te spotten!

 

  1. Welk rapportcijfer geef jij je leven nu op een schaal van 1-10?
  2. Wat zou moeten veranderen om 1, 2 of zelfs 3 punten hoger uit te komen?
  3. Wat is de reden dat je geen lager cijfer geeft? Waar ben jij nu dus dankbaar voor?
  4. Welke dromen, verlangens, wensen heb je?
  5. Wat gaat jou moeiteloos af en kost je geen energie?
  6. Als geld geen issue is, welk werk zou je dan doen?
  7. Hoe ziet jouw droomweek (thuis, niet op vakantie) eruit?
  8. Van welke mensen word je blij en gelukkig? En van wie niet?
  9. Op welke momenten ben je niet ontspannen?
  10. Waar krijg jij energie van?

Wat zijn jouw belangrijkste inzichten? Als je (een deel van) je antwoorden naar mij toestuurt, krijg je een aantal persoonlijke & verdiepende vragen van mij terug. Je kunt mailen naar info@virginiavandijk.nl

VIND JE DIT LEUK? DEEL HET!
Virginia van Dijk

Virginia van Dijk

Ik ben Human Design Coach en breng jou met Human Design terug naar wie jij van nature bent. Ik gun namelijk iedereen een gelukkig & gezond leven. Meer weten? Bekijk mijn website of stuur mij e-mail of appje.